Çaltı Ortaokulu


Vizyon: Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü, bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede model okul olmaktır.

Misyon: Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızı yarınlara hazırlayan kurumların ilk basamağı olarak; Yüce Önder Atatürk’ ün her yönüyle çağdaş Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen, Türkiye Cumhuriyetine ve insanlığa karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:30-15:20
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Köyümüzden öğrenciler yürüyerek okula gelebilmektedirler. Ancak okulumuza taşımalı öğrencilerde gelip eğitim görmektedirler. AKCASU ve YAKACIK mahallelerinden taşımalı öğrencileri servisler getirmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02283632106

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://caltiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇALTI KÖYÜ GÜR MEVKİİ ATATÜRK SK. NO: 70/1 SÖĞÜT / BİLECİK

Öğretmen :5
Öğrenci :38
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :710
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Okulumuz Çaltı Köyünde bulunmaktadır.

Adres - ÇALTI KÖYÜ GÜR MEVKİİ ATATÜRK SK. NO: 70/1 SÖĞÜT / BİLECİK

Ulaşım Gün içinde belirli saatlerde Söğüt ve İnhisar ilçelerine otobüs seferleri vardır. Öğretmenlerimiz ilçe merkezinden servis araçlarıyla ulaşım sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Bilecik İl Merkezine 36 KM Söğüt İlçe Merkezine 10 KM uzaklıktadır.